Accu's voor auto's, vrachtwagens, moto's, boten, hobby enz ...

Garantie

2 jaar

Promotie


053 788893

Uw nieuwe accu, gewoon afhalen of door ons laten monteren met controle van het laadsysteem en stroomverlies

Startbatterijen voor personenwagens, moto's en vrachtwagensHier kan u on-line prijsraming voor uw accu opmaken

VMF Green : geheel gesloten, dus werkelijk onderhoudsvrije, start- en servicebatterijen op basis van calcium-calcium technologie.
Ze hebben extra startvermogen en een zeer geringe zelfontlading.
Door de hoge bedrijfszekerheid en veiligheid zijn VMF Green accu's eveneens bij uitstek geschikt voor installaties' waar betrouwbaarheid en veiligheid van vitaal belang zijn, zoals bij reddingsmiddelen, noodvoorzieningen, terreinvoertuigen, enz ...

Semitractie accu's

Ze hebben betere cyclische eigenschappen en zijn dus veel beter bestand tegen diepere ontladingen.
Vrachtwagens en bussen bijvoorbeeld verbruiken veel energie door de vele accessoires zoals extra verwarming, contourverlichting, koelkast, koffiemachine en laadklep die uiterste vergen van de accu.
Deze accu's zijn ook geschikt voor o.a. rolstoelen, poetsmachines en woonaccu in caravans en boten.

Speciale batterijen

Optima : RED-TOP(start), YELLOW-TOP(semitrac) en BLEU-TOP(marine)
De Optima accu's behoren tot de betrouwbaarste en duurzaamste accu's die verkrijgbaar zijn. Het elektrolyt is geabsorbeerd in een glasmatseparator (AGM technologie), dit resulteert in een lage inwendige weerstand en een zeer hoge capaciteit.

Powersonic : Geheel gesloten AGM recombinatiebatterijen voor speciale toepassingen, variërend van alarminstallatie tot golftrolley. Als tegenhanger van de Yuasa NP serie is Powersonic wereldwijd vermaard om de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De meeste types zijn VdS en NCP gecertificeerd.