Garantie

2 jaar

Links naar onze fabrikanten
Klik op het logoOpeningsuren

MAANDAG GESLOTEN

dinsdag tot vrijdag
    9u00 - 12u00
   13u00 - 18u00
  
zaterdag
    9u00 - 12u00
   13u00 - 16u00 
  Uw nieuwe uitlaat: door ons geplaatst of zelf plaatsen?

Wij plaatsen uw nieuwe uitlaat zonder afspraak, vakkundig en snel. Ofwel koopt u bij ons de onderdelen en plaatst uw uitlaat zelf. U geniet dan van een interessant prijsvoordeel en indien u om welke reden ook toch beslist om de plaatsing door ons te laten doen betaalt u enkel het prijsverschil.

Kwaliteit:

Onze uitlaten en katalysators zijn waar nodig voorzien van een EEG type-keuring en geleverd door gerenommeerde fabrikanten, voornamelijk BOSAL en WALKER. De nieuwste modellen zijn reeds volgens de nieuwe OBS II technologie gefabriceerd.

Waarborg:

Als onze uitlaten en katalysators zijn, met inachtname van onze verkoopsvoorwaarden, gedurende 2 jaar gewaarborgd tegen vroegtijdige slijtage en/of doorroesten.
Bovendien zijn ook de werkuren gratis wanneer de oorspronkelijke uitlaat door ons werd geplaatst.

Beschikbaarheid:

Wij beschikken ter plaatse over een uitgebreide stock van zogenaamde "fast moving" uitlaatonderdelen. Daarenboven kunnen wij dankzij onze leveranciers rekenen op namiddagleveringen en nachtleveringen. Hierdoor is vrijwel elk onderdeel ofwel onmiddellijk, zoniet dezelfde dag of in ieder geval de volgende morgen ter beschikking.

Vakmanschap en service:

In januari 1981 zijn wij begonnen met het vervangen van uitlaten. In die lange periode hebben wij een bijna ongeevenaard vakmanschap opgebouwd in het degelijk en snel vervangen van uw kapotte uitlaat. In onze nette, ruime en modern ingerichte werkplaats met 5 hefbruggen kan u altijd terecht. Waar wij niet onmiddellijk het defecte onderdeel kunnen vervangen doen wij gratis, op voorwaarde dat u de nieuwe uitlaat bij ons bestelt, indien mogelijk, een noodherstelling zodat u veilig en zonder lawaai verder kan tot de definitieve herstelling.